nedjelja, kolovoza 13, 2017

Mini Cosmetics Haul

Pozdrav drage moje!                                                                                                                       Kako sam nedavno bila u dm-u,logično je da sam kupila koju stvarčicu (pre)više,no htjela bih napomenuti kako nisam kupila šminku!Ni jedan proizvod!Ponajviše zato što mi ne treba,a također postoji nekoliko proizvoda od C.Arley make up koje sam htjela probati,stoga sam se koncentrirala više na kozmetiku,preparativu? Ne znam kako da to definiram,stoga pravimo se kao da znam o čemu pričam i nastavimo s ovim postom!

                               


Le Petit Marseillais douche baume de soin nutrition intense


Ovo je njihov njegujući balzam za tuširanje i najnoviji proizvod koji imaju.Postoji tri balzama u toj novoj liniji(detaljnije OVDJE!).Dakle,to su mirisi Provanse,ovaj miriši divno,na ruže,a za ostala dva ne znam,no sigurna sam da također vrlo dobro miriše!Još nisam isprobala ovaj balzam,no preporuke su vrlo dobre i sigurno ću vam javiti utiske nakon što je isprobam!
Iako,ne sumnjam uopće u vrijednost ovog proizvoda.Le Petit Marseillais je odlična marka koja ima stvarno kvalitetne proizvode.Ovaj je balzam za tuširanje kupljen zajedno s slijedećim na ovom popisu na akciji 1+1 gratis za cijenu 19,99 kuna.Cijena ovog zasebnog proizvoda je sada 16,90 kuna na sniženju.Dolazi u pakiranju od 250mL.



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  "Maslac od argana, popularnog naziva „žuto pustinjsko zlato“, na mnoge je načine dragocjen sastojak svakog proizvoda za njegu kože, a tradicionalna priprema samo je jedan od njih. Maslac argana izuzetno je cijenjen u svijetu, što ne čudi s obzirom da djeluje iznimno blagotvorno na zdravlje. Manje važnu ulogu nema ni pčelinji vosak koji ovu kombinaciju sastojaka čini dobitnom kombinacijom. Pčelinji vosak pomaže u hidratiziranju kože te joj daje hranjivu i idealnu prirodnu zaštitu u ljetnim mjesecima. Posebnu notu u ovom balzamu daje njegov slatkasti i osvježavajući miris, kao i miris ulja ružinih latica, koji cijeli doživljaj njege kože tijela pretvara u pravi užitak." (from Zadovoljna.hr.)


Le Petit Marseillais Lait De Vanille Douche Creme Extra Doux



Ovo je dakle drugi od dva gela za tuširanje.Ovaj ima ono njihovo klasično pravokutno pakiranje za koje mislim da je iznimno slatko,ali i pogodno.Zgodno je za putovanja i slično.Opojnog je,ali ne oštrog  mirisa vanilije što je za mene apsolutni plus i oduševljena sam njime.
Također,nisam ga još probala.Trenutno trošim jedan iz Lidla,no stvarno ne sumnjam u Le petit.Ukoliko,želite znati više,pročitala sam ovaj post prije nego što sam kupovala tako da mi je ova recenzija pomogla.RECENZIJA OVDJE!Njegova je cijena 18,99 kuna(kada nije u ovoj akciji).Dolazi u pakiranju od 250mL.




Balea Deodorant Sensitive 24h



Ono što me navelo da kupim ovaj dezodorans je upravo njegovo pakiranje.On umjesto klasičnog pakiranja dezodoransa ima ovaj aplikator(slika dolje).Ovaj ima isti miris kao i ovaj dezodorans u 'normalnom' pakiranju i onaj u kuglici.Njega jesam probala i moram reći da kada ga stavite,osjećaj je osvježavajući.Imala sam ga priliku isprobavati za vrijeme ovih velikih vrućina i nekako mi nije najbolji.Moja ga je mama probala i njoj je potpuni promašaj.(Ide biciklom na posao i odmah joj je propustio.).No,nastavit ću ga probavati.Možda radi bolje u kombinaciji s Baleinim roll on dezodoransom.Cijena mu je oko 9,99 kuna,a dolazi u pakiranju od 75 mL.Također,probajte ga kupiti ako vas zanima.Meni zasada ne radi najbolje,no ne znači da vama neće funkcionirati.Ne košta puno,tako da vrijedi probati.

"Jako učinkovit, nježan na koži: Balea Sensitive dezodoransi - za dugotrajan Deoschutz na osjetljivoj koži. Balea Deo Sensitive raspršivač je osjetno mekan i izrazito pouzdan. Formula nježna briga s aloe vera, pantenol i alantoin štiti pouzdano 24h protiv neugodnih mirisa. Posebno za osjetljive ramena geeignet.Ohne aluminijev klorohidrat (ACH). Bez alkohola (etanola)."

Bio Balm Shea Balzam za usne
                                                                                   


Ovo je slijedeći proizvod koji sam kupila.Ovi balzami uvijek stoje u onom bijelom stalku gdje ima i žvaka,itd.Zanimali su me dosta dugo i odlučila sam ga kupiti jer mi je trebalo labelo.Kao što vidite podosta sam ga iskoristila.
Vrlo je važno hidratizirati usne tijekom ljeta jer zbog sunca mogu biti suhe.Ne znam što da točno mislim o mirisu/okusu(?) jer je čudan.Iz nekog razloga kada sam ga kupila mislila sam da je od kokosa,no ovaj je od shea maslaca.Čudan miris/okus,ne mogu reći da ga ne volim,ali nije mi sada nešto drag.
Kod nanošenja,morate koristiti prste,zato ih operite prije nanošenja balzama ili zabijte usnice u posudicu(xd).No,relativno se brzo upija.Lijepo hidratizira usnice.Nije nešto super-mega-fantastično kao Melem,no zgodan je proizvod.Vrlo lak za izgubiti,no također nije previše glomazan i zauzima relativno malo mjesta.Iako mislim da nije pogodan kao labelo koje nosite u torbi,jer vam prsti tipa u gradu nisu baš čisti jel,a zgodan je za nanijeti prije spavanja.Dolazi u pakiranju od 15mL.Sada kada uspoređujem cijene na internetu,nisu iste u svakom dm-u što je za očekivati.Ja sam ga platila 9,90 kuna,no ide čak do 16,90 kuna.Mislim da toliko baš ne vrijedi jer je melem nešto skuplji od toga,no često je na sniženju.



Balea Farbglanz Shampoo Granatapfel & Gojibeere


Posljednja stvar koju sam kupila jest ovaj šampon za obojanu kosu.O njemu sam više pisala U OVOM POSTU! Tako da ga pročitajte ukoliko želite znati nešto više.Volim ovaj šampon i kupila sam ga jer sam prethodno pakiranje potrošila.Cijena mu je 8,90 kuna i dolazi u pakiranju od 300mL.




Eto drage moje!To je sve za današnji post!Nadam se da vam se svidio i da ste saznale nešto novo.Ukoliko ste probale neki od ovih proizvoda,pišite mi u komentare svakako!
Do slijedećeg posta,


21 komentar:

  1. Cula sam za ovaj balzam za usne, svi govore o njemu ali ga nikada nisam nasla u Dm-u. Hvala na preporuci. A ovaj dezodorans je onako bas drugaciji, nisam koristila Baleine, ali sigurno cu ga probati bas sada po ovim vrucim danima mi je potrebno nesto sveze.
    Hvala ti puno na komentaru na mom blogu, stvarno cenim sve sto si napisala. :)

    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Prije svega, hvala ti na komentaru koji si otavila na mom blogu. :)

    Jako mi se sviđa tvoj post.
    Za mnoge od ovih proizvoda sam čula ali ih, nažalost, nisam isprobala; nadam se da hoću jer stvarno jako lijepo izgledaju. :)

    https://amaterskaumjetnost.blogspot.si/

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post! Uzivala sam citajuci ♥
    Koristim Le petit Marseillais i prezadovoljna sam :)


    New post --> https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/08/movies-you-should-watch-during-summer.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam probala ovaj prvi gel, balzam za tusiranje, sto god, al ja iskreno nisam bas zadovoljna njime. Miris me ne podsjeca toliko na ruze. Ali zato onaj bijeli mi je stvarno super ☺
    Ostale proizvode nisam isprobala ☺

    myfirsttextvm.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Marijana!
      Hm,pa žao mi je što ti nije funkcionirao najbolje.Probat ću ga pa ću vidjeti!Hvala ti na utiscima. :D

      Izbriši
  5. Predivan haul. Ovo me, definitivno, posjetilo na moj odlazak u dm :D. Nikada ne znam izaći bez nekoliko pakovanja balzama, losiona, maslaca, a tu su i obavezni gelići za tuširanje. Nisam isprobala ovaj Balein dezić ali mi djeluje jako lijep.
    Želim ti lijep dan, draga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno draga Danijela! :)
      Ma mrzim se zbog toga,uvijek neke kremice i balzami moraju biti u mojoj košari!Sada pokušavam izbjegavati košare i nositi samo ono što mogu u rukama xd.

      Izbriši
  6. Kupila si divne stvari! Ove Le Petit gelove za tuširanje želim probati već mjesecima zato što imaju jako zanimljivo pakiranje, ali uvijek kupim nešto drugo..♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  7. Dok sam gledala slike mogla sam da osetim kako sve predivno mirise haha. Odlican post, dala si mi ideje za kupovinu :)) Prijavila sam se na tvoj blog, pa ako bi zelela, bilo bi mi drago da pogledas moj. Novi post je na blogu --- http://mellowcent.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  8. Super post! Jako mi se sviđa onaj dezedorans,nisam nikada isprobala sličan,ali čini se baš dobar,također sam već puno toga čula o ovome balzamu za usne,i svi kažu da je dobar! <3
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  9. Kupila si baš odlične proizvode! Le Petit Marseillais gelovi za tuširanje su savršeni, obožavam ih! Balzam za usne koji si spomenula nisam nigdje uspjela pronaći, ali nadam se da ću ga moći isprobati jednom :)
    Želiš li da se međusobno zapratimo ? Svrati: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Great post dear!
    I follow you can you follow me back?
    www.guzelvekulturlu.com
    Kisses

    OdgovoriIzbriši
  11. The article you've shared here is fantastic because it provides some excellent information that will be incredibly beneficial to me. Thank you for sharing that. Keep up the good work. buy latest fashion accessories online usa

    OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star