nedjelja, prosinca 27, 2015

Holidays with #A 3/5 ;Types Of Girls(And Outfits) On New Year's Eve

Pozdrav ljudi !
Danas vam donosim post o nama djevojkama ! Odlučila sam nas malo ismijati i napisati tipove djevojka na zabavama Holiday edition. Ovo je bazirano na njihovim odjevnim kombinacijama,ne toliko na ponašanju.
Tako da pokušavam objasniti kakva je djevojka po njezinom izboru odjeće za zabavu.
Disclaimer:I do not own any of these photos.All rights go to http://weheartit.com/ and it's users.
I do not mean to offend and/or discriminate any of you,it is just for fun.Do not take any of this seriously because it's for  fun purposes.

Također ako vam se sviđa moj blog,molim vas stisnite ovaj gumb lijevo 'pridružite se ovoj web-lokaciji',besplatno je,a meni puno znači.U biti ako to stisneš dobivat ćeš obavijesti kada objavim novi post što je poprilično fora !
Pa krenimo !

1.The casual one
Ovo je tip djevojke kojoj se ne da ići na tu zabavu.Vrlo vjerojatno je 'prisiljena' od strane svoje najbolje prijateljice i njoj u prkos je odlučila obući nešto ležerno ili ne posjeduje 'fancy' odjeću.Njoj nije stalo do izgleda,odnosno odjeće,i prije će na vrbi roditi grožđe nego što će ona obući štikle.
Njezin se outfit vrlo vjerojatno sastoji od traperica(poderanih ili običnih),majice(džempera ili neke malo ozbiljnije) i tenesica(visokih ili niskih).




More results find at casual outfits on http://weheartit.com/ .

2.The I only wear pants one
Ova je djevojka tomboy.Jako voli hlače i vrlo vjerojatno ne voli/mrzi haljine,suknje.Ona će uložiti truda u svoju odjevnu kombinaciju i iako je muškobanjasta voli se lijepo obući.Ta je djevojka vrlo vjerojatno tatin sin,ima samo braću ili je imala neugodnu situaciju u haljini/suknji i sad su joj se zamjerile.
Njezin će se outfit sastojati od hlača u boji,majice/bluze/košulje i štikli/balerinki.Možda obuće i kombinezon.
Ona ne mora nužno ne voljeti štikle.





Find more results at outfits with pants on http://weheartit.com/ .

3.The fancy one
Ova je djevojka veoma profinjena.Najčešće nosi markiranu odjeću jer ima imućne roditelje ili sl.Ona voli i  haljine i hlače,ali na zabave nosi haljine i štikle.Ova djevojka se voli lijepo obući i uživa u tome i pažnji.Ona je vrlo vjerojatno odgojena u okruženju gdje se očekuje da žene nose haljine na događanja i okupljanja.
Njezina se kombinacija često sastoji od haljine i štikli s manjim ili većim dodatcima.




Find more results at fancy outfits on http://weheartit.com/ .

4. The girly girl one
Ova djevojka obožava rozu boju.To joj je omiljena boja i uvijek nosi barem nešto rozo.Ona obožava haljine,suknje,štikle i modne dodatke.Voli se lijepo oblačiti i igrati oblačenja.Ova je djevojka vrlo vjerojatno mamina princeza.Ona ne mora nužno biti razmažena,ali u nekim slučajevima je.
Njezina će se kombinacija vrlo vjerojatno sastojati od haljine ili suknje i nekog crop topa i štikli.Najčešće u rozoj boji.




Find more results at pink outfits on  http://weheartit.com .

5.The I only wear black one
Ova djevojka stoji kraj definicije 'crno' u rječniku.Ona obožava tu boju i to se vidi na njoj.Vrlo vjerojatno ne  voli rozu boju i smatra da su vesele,jarke boje jednostavno prazne.Ona možda nosi crno,ali ima najšareniju maštu.Ovu djevojku mogu zamijeniti za goth djevojku,ali ona to ne mora biti.
Ona nosi i hlače i suknje i haljine,važno joj je samo da je sve crno.Manje-više.
Njezina će kombinacija ovisiti o njenom raspoloženju,ali bit će u crnom.





Find more results at all black outfits on  http://weheartit.com/ .


Eto,to bi bile pet tipova djevojaka.Naravno ovo bi se moglo podijeliti na još jednoj razini poput kako su obučene(u smislu pokazivanja kože),ali nisam baš htjela ići u tome smjeru.
Ovo nije napisano da uvrijedi nekoga pa ako i je ja se ispričavam.Smatrajte ovo kao nešto s mog stajališta,ovo je grubo,opširno napisano i opisala sam ih na temelju mojeg iskustva i onoga što sam vidjela na televiziji i slično.Naravno,odjeća ne čini čovjeka,ovo su samo neke pretpostavke koje se ne moraju odnositi na tebe.
Hvala na čitanju !
Do slijedećeg posta,











Nema komentara:

Objavi komentar

Boucing Smiley Star