srijeda, ožujka 23, 2016

What Is In My Bag ?

Pozdrav ljudi !
Danas vam donosim jedan novi post.
Što je u mojoj torbi ?
Naravno,ja ovu torbu ne nosim svugdje,tipa u školu,ali kada idem negdje onda je ovo torba koju nosim.
Pa počnimo !




Moja torba izgleda ovako.


Narančasta je s ovim bež naglascima.Ona nije velika,niti nešto posebno prostrana,ali je nešto savršeno za mene.Mislim da je čak kupljena u Europi (jednoj lokalnoj trgovini) i to prije barem dvije godine,za nešto manje od 100 kuna.



Prvo što sam izvadila iz torbe kada sam slikala jesu ovi bomboni.Inače su to nekakve žvake,ali zadnji sam put kupila ove bombone.Ima ih u Lidlu i koštaju manje od 5 kuna.Stvarno su dobri,a ima i još raznih okusa.Pakiranje jest malo veće,ali ja nemam toliko stvari u torbi pa mi oni stanu.
No,kao što sam rekla,inače imam nekakve žvake ili mint bombone.
      
 Slijedeće što imam u torbi jest moj novčanik kojeg sam dobila na poklon za prošli rođendan.Jeste ružičast,ali je jednostavno toliko sladak da mu nisam mogla odoljeti.U njemu imam zdravstvenu karticu,neke darovne kartice,naravno novce i takve stvari.
Također shvatila sam prilikom slikanja da mi nedostaje 100 kuna,tako da sam ih negdje vjerojatno posijala..Jeej.!


Punjač.Ovo je neki random kojeg imam u torbi jer onaj original mi je uvijek kod kuće.No,ovo je za mene must have.Često puta punim mobitel u kafićima ili već gdje kada mi je baterija prazna,pa on dobro dođe.Doduše gledam da si nabavim onaj portable,ali vidjet ćemo još.
Također nešto što uvijek imam u torbi,ali nisam slikala jesu mobitel i slušalice,ali to je nešto što mi nije stalno u torbi,već ubacim ako negdje idem.


Uvijek sa sobom imam barem jednu gumicu za kosu i neku špangicu.Jednostavno dobro dođe i nikad ne znaš kada ti može zatrebati.Ovo su opet neki random komadi,ali mislim to se može bilo gdje kupiti.Ali,ozbiljno stavite si barem rezervnu gumicu u torbu,čak i u školsku.


Slijedeće što imam u torbi jest deo u stiku.Ovdje su na slici dva,ali logično ne nosim oboje.Ovisi o kombinaciji koju nosim taj dan,ali uglavnom koristim ovaj plavi,a ovaj crni mi je uvijek u torbi tako da ako zaboravim staviti dezodorans ujutro ne moram cijeli dan hodati sa spuštenim rukama u strahu.Ovi su kupljeni u Dm-u za vrijeme neke akcije 1+1,kupiš jedan,dobiješ jedan.


Uvijek u torbi imam jedan mini parfem ili onaj kao tester.Opet dobro je za imati ako ujutro zaboravite staviti parfem ili jednostavno osjetiš da pa,smrdiš.Ovaj je My love od Essence-a i ima ga u Dm-u.Mislim da košta negdje oko tridesetak kuna.Nije nešto super kvalitetan,ali služi svrsi.Doduše brzo se potroši jer je tako malen.

Sa sobom u zadnje vrijeme uvijek nosim i ovaj gel protiv bakterija.I mislim da je zapravo opravdano.Nemam uvijek pristup kupaonici kada sam negdje i mrzim kada su mi ruke ljepljive,zamazane ili smrde pa koristim ovo.
Kupljen je u Dm-u i košta manje od 10 kuna.


Ovu kremu nosim jer onaj gel dosta isušuje kožu,pa koristim ovu kremu da mi hidratizira ruke.
Ona mi stvarno omekšava ruke,a i odlično miriši.
Kupljena je u Avonu za desetak kuna.Također,bila je dosta u mojoj torbi pošto je zima tek nedavno završila,iako još traje.Jednostavno imati kremu u torbi je must have.Međutim probajte si naći neke kreme koje se brzo upijaju jer opet nezgodno je ako su ti ruke masne..

I zadnja stvar koja je uvijek sa mnom jest labelo.Trenutno je ovo iz Avona,koje je koštalo 13 kuna,ali ovo je proizvod koji se najviše mijenja.Ovaj mi se sviđa posebno jer nije 'težak' na usnama i onako super mastan,već ima teksturu poput želea,malo čvršću,ali je odličan.Predivno miriši i dosta se dobro upija.Ne mogu reći da mi je drastično pomagao usnama jer mi to nijedno labelo nije uspjelo,ali kada su jako suhe,pogotovo zimi,definitivno me spašava bilo koje labelo.



To je to za današnji post !
Nadam se da vam se svidio i možda malo pomogao.
Ispričavam se zbog jedne dulje stanke koju sam imala,ali eto kako je-tako je.
Do slijedećeg posta,










Broj komentara: 16:

  1. Odlicna siiii, imaš follow <3<3<3

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post,jako mi se sviđa tvoj blog <3
    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se (uzvraćam) <3
    http://doroty4.blogspot.hr/2016/03/5-proizvoda-za-njegu-usana.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivan post, sviđa mi se novčanik <3


    Vildana from Stalia Is BAE & Living Like V
    (there's a new post on my Living Like V blog and please click on all of the 'CLICK HERE' links, thanks, it means a lot to me <3 )

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ti je post, novčanik je predivan. :)

    Ako želiš zaprati me / uzvraćam https://myblogmything1.blogspot.ba/2016/03/tag-potrosi-6-do-proljeca-kraj.html

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlican post, bas mi se dopada :-)
    Uclanila sam se na tvoj blog, nadam se da ces uzvratiti :-*

    NEW POST !
    VISIT & FOLLOW MY BLOG PEOPLE :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/03/spring.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Hahahha, kada sam videla plavu kutiju sa bombonama, prvo mi je palo na pamet da je to sladoled! KO nosi sladoled u torbi... Ah, definitivno sam se zabavila čitajući tvoj post. x.

    Ako želiš, možeš da pogledaš moj blog:
    The Fashion Spell

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E,dala si mi novu ideju hahaha :D
      Hvala ti i budem :)

      Izbriši
  7. Odlican post!
    Ja takoder nosim slicne stvari u svojoj torbi.Imam isto ono labelo od Avona i ja sam dosta zadovoljna njime. Nije nista posebno, ali dobro radi svoj posao.

    Novi post i giveaway >>> beimagi.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :)
      Bitno je da radi svoj posao lol :D

      Izbriši
  8. Preslatka torbica! Imamo slične stvari. ☺♥

    Posjetite moj blog,nova sam --> gabinesss.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star