srijeda, kolovoza 02, 2017

July Favourites !

Pozdrav drage moje !
Danas vam donosim jedan novi post.Pošto me dugo nije bilo,odlučila sam vam pokazati neke moje nove favorite prošlog mjeseca.Neke volim i dulje,no sve sam stavila pod srpanj kako bi bilo jednostavnije.
Znam da me dugo nije bilo i želja mi je ponovno ući u raspored postavljanja postova i trudit ću se da tako bude.
Pa počnimo s postom !
Također,ispričavam se ukoliko je koja slika mutnija,nemam mirnu ruku već dulje vremena.







 Ziaja natural olive micellar water for normal & dry skin je moj prvi favorit.Dosada nisam koristila neku micelarnu vodu,ne koristim neku vodootpornu šminku niti je količinski koristim puno.Stoga,vlažne maramice su mi bile vrlo korisne i zapravo dovoljne.Naime,Ziaja je nedavno imala 1+1 akciju u dm-u.(Nisam sigurna za druge drogerije).Pošto je cijena jedne 19,99 kn odlučila sam uzeti jer je stvarno dobra prilika.Požalila nisam.Stvarno je dobra micelarna.Jedina mi je zamjerka što me oko oči prvi put zapekla,skroz malo,no sada to više ne primjećujem niti osjetim.Možda je bila stvar do mene jer se još nisam privikla na to,ali sada mi je najvažnije što je sve okej.Uglavnom,akcija je bila odlična i mislim da ću je kupiti opet kada potrošim obje jer dvadesetak kuna nije previše za micelarnu,a paše mi.Također,postoji još 'vrsti',no ja volim maslinovo ulje pa sam uzela ovu.Nema neki poseban miris.Ne mogu ga točno opisati,ali nije jak ili neugodan.




 Slijedeća dva favorita su dvije maskare.Oduvijek sam voljela maskare(kao i svaka druga žena) i vjerujem da s njima započinjemo kolekcije,ali i putove u kozmetiku.Prva na slici(lijevo) je Avon True Colours Wide Awake Macara koja je u sklopu linije True Colours.Njezina posebnost je upravo četkica koja je u prvu ruku vrlo čudna.(slika dolje).No,meni ta četkica stvarno prija trepavicama.Imam podosta velike trepavice pa ne tražim previše od maskare,a ova ih super podiže i daje duljinu te volumen.Cijena joj na Avon stranici sada iznosi 44.90 kn.Druga maskara je Catherine Arley Silky Touch Magnificient Volume Lashes Mascara koja pripada marki Catherine Arley.Ova se maskara može kupiti u Offertissimi i cijena joj je 19,90 kn.Četkica joj je vrlo velika i na slici dolje ne izgleda baš najbolje jer je imam jedno dulje vrijeme pa je proizvod već malo gust.No,najbolje pohvale za ovu maskaru.Daje primjetan volumen i podiže trepavice,a sve to bez previše slojeva.









Slijedeći favorit je Essence 2in1 eyeshadow and liner waterproof pencil.To je u biti sjenilo u olovci.Postoji još nijansi,no ova je neka bronze boja je divna!Na slici izgleda nekako hladno,no zapravo je vrlo 'topla' boja.Dugotrajna je,lako se nanosi i lijepo klizi po kapku.Ja svoju više koristim kao sjenilo pa zato izgleda tupo,no novokupljena ima naoštren vrh,stoga ju je i moguće nanositi kao 'liner'.Sve pohvale za ovaj proizvod.Definitivno ću probati još koju boju.Ja svoju koristim zajedno s essence-ovim primerom picture ready i traje stvarno dugo.Cijena je 22,90 kn po olovci.I moram napomenuti da je ovo iz 'stare' kolekcije,sada mislim da ima nova kolekcija i da joj je ime 02 Go bronze.









 Slijedeći favoriti su ova dva ruža.Catherine Arley Matte Lipstick su mat ruževi koji nisu tekući!Shocker!Inače,nisam fan ruževa i ne nosim zapravo proizvode za usne.Ove sam ruževe kupila jer su mi se svidjele boje i ovo su ruževi koje nosim najčešće.Što nije jako često.
Prvi je klasična mat tamno crvena boja i ime nijanse je M09 .Jedna divna crvena.Drugi je ruž više rozi,ali onako boje fuksije.Ne znam,svidjela mi se boja.Njena nijansa je M07.Opet divan ruž.Formula je odlična i vrlo lijepo sjede na usnama.Traju onako osrednje,sve ovisi jedete li,pijete ili se ljubite s nekim. ;).Dostpuni su u Offertissimi za cijeni oko desetak kuna.








Slijedeća dva favorita su dva korektora marke Essence.Kao što znate Essence je nedavno izbacio puno novih proizvoda.Jedni od tih su ova dva korektora.Prvi je zapravo bio dostupan i prije samo u drugačijoj ambalaži,barem mislim,pošto nisam upoznata ako su mijenjali formulu što je naravno moguće.COVERstick korektor je stvarno dobar.Ima osrednju prekrivnu moć.Moj je u nijansi 10 matt naturelle i u kombinaciji s mokrom beauty spužvicom ga je vrlo lako izblendati.Jedina zamjerka je što ima blago rozasti podton,no ja ova dva kombiniram pa se ne zamijeti.Cijena mu iznosi 16,90 kn.Ovaj drugi korektor essence camouflage full coverage concealer je daleko najbolji korektor/puder koji essence ima po meni.Kada ga onako 'istočkate' i izblendate sa spužvicom meni radi najbolje jer probala sam s četkicom,no brzo mi se 'osušio' na licu.Moj je u nijansi 10 nude i odličan je da posvijetlite područje ispod očiju.Cijena mu je 21,90 kn i vrijedi svake kune.





 
Moj je slijedeći favorit ova beauty spužvica iz H&M-a.Točno ove vjerujem da više nema jer sam išla tražiti no imaju one u obliku kao kruške.Vjerujem da su i ti jednako kvalitetni poput ove.Odlična je za blendanje,''pečenje'' korektora,blendanje konture..ma svega! Vrlo je mekana,naravno ne kao original,no puno mi je mekša od one iz Mullera.Ja sam je platila oko dvadeset kuna,no sada su malo skuplje,ali vrijede tih novaca.











 Slijedeća stvar su ove četkice s Ebay-a.One su na onu foru unicorn četkica.Ovo je set od sedam četkica,ali može se kupiti i set s više njih.Također,ispričavam se na činjenici što su prljave,ali nisam ih stigla oprati.Inače perem ih rukama i sapunom i to super funkcionira.Dlačice im uopće ne padaju.Jedino sam primijetila kod ove najveće da ponekad ispadne koja,no tu sam proslijedila mami i ona je,kao što vidite,vrlo zadovoljna s njome.Dakle,u setu su četiri 'velike' četkice za lice i tri manje za sjenilo.Dolje na slici se nalaze četiri manje,no vidi se da ne pripada u set.To je četkica za sjenilo od Alverde-a.S njom sam također vrlo zadovoljna.Koštala je 9,90 kn i ja sam je pronašla u dm-u gdje se nalaze proizvodi Alverde-a.Uglavnom,u ovom setu jedna četkica ima oblik trokuta(dolje,lijevo) i nju koristim većinom za setiranje ispod očiju i lica općenito.Ovu u sredini koristim za bronzer,a desnu za highlighter.Prvu i drugu na slici manjih četkica koristim za sjenilo,treću koristim za popunjavanje obrva,a četvrtu koristim kako bih definirala obrve s korektorom.Četkice možete pronaći OVDJE.







Eto,drage moje!To je sve za današnji post! Nadam se da su vam se proizvodi svidjeli i da vam je ovaj post barem malo koristan.
Do slijedećeg posta,


Koji su vaši favoriti ovog mjeseca?


Broj komentara: 20:

  1. Divan post, draga. Posebno micse dopadaju ovi ruzevi, nadam se da cu imati prilike da isprobam neki.

    Novi post na mom blog ---> https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Sanja! Definitivno probaj,vrlo su jeftini,a uopće nisu loši! :)

      Izbriši
  2. Odličan post, sviđaju mi se proizvodi! Imam Essence sjenilo, samo u drugoj nijansi i obožavam ga. Već sam čula kako neke blogerice hvale te ruževe iz Offertissime, ali nisam ih još isprobala♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Petra! Opet,probaj,za cijenu se više nego isplate! :)

      Izbriši
  3. Odlican post, ali naravno Aleks nije nista isprobala od ovoga kao i obicno. XD

    Clan sam tvog bloga, ako zelis uzvrati:
    Aleksandrascorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlicnii favoritii! Bas sam trazila ovaj tecni korektor i nameravam da ga kupim,a cetkice po meni izgledajuu bass profii!!❤
    Uzvrqtila sam pracenje i hvala na komentaru na mom blogu
    DIY->vjovana2.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Po prvi put sam na tvom blogu, pa sam taman i iskoristila priliku da ga malo progledam :)
    Ceo sadržaj mi se mnogo svideo i zato sam te zapratila, ako želiš uzvrati :)
    Što se tiče konkretno ovog posta odličan je, ne koristim većinu ovih proizvoda, ali četkice su ostavile najveći utisak na mene sigurno *_* :)

    Boomy's Place

    OdgovoriIzbriši
  6. Divni favoriti! Imam ove cetkice i meni su fantasticne! Ovo mi je prvi put na tvom blogu i odusevljena sam! Samo tako nastavi ♥ Zapratima sam te pa uzvrati ♥

    https://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  7. Divni favoriti. Četkice sam vidjala kod mnogih blogerki i definitivno cu ih i ja naruciti. ❤❤
    Zapratila sam te, pa ako želiš uzvrati.
    Dreaming of fashion and beauty

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Sara! Stvarno bi trebala,nisu skupe,a baš su dobre! I estetski su zadovoljavajuće! :)

      Izbriši
  8. Ova essence olovka je jedna od najboljih stvari koji oni imaju. Odličan post.

    felizhanna.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlican post!Cetkice izgledaju mnogo mocno hahha :D

    Moj blog je nov,ako mozes,pogledaj ga.Hvalaa! ---> livelaughloveblogg.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Cetkice su jako lepe! :)
    Karmini su predivni, nijanse su bas letnje!

    Hvala ti na komentaru na mom blogu!

    Novi post: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star