srijeda, rujna 03, 2014

Kako da mu se svidim?! +kako da znate da mu se sviđate!

Hej :)
Danas ću govoriti o valjda najtraženijoj temi među djevojkama.Što se mota po njihovim mislima?!
Okej,mislim da bi dala bubreg za to,ali nemoguće je.Uglavnom evo par savjeta kako da im se svidite i kako da znate da im se sviđate.Nisam pisala ovo za dečke,vjerojatno zato što ih nema..tako da ne bi bilo nekakvih nejasnoća.
Znači ovo je tema mnogih stranica,časopisa,ali odlučila sam se i ja okušati u ovome.
1.Koristi njegovo ime u razgovoru.
To će dodati neki lični pečat vašem razgovoru.Osjećat će se bolje i prijatnije što je mnogo važno.
Zapamti da ljudi obožavaju pričati o sebi,makar to ne priznali.Postavljaj mu pitanja.Neka budu zanimljiva,a ne dosadna ili neka poput 'I što je doktor prepisao?' Pa nemate po osamdeset godina..S takvim pitanjima,zaboravi na njega.
2.Dok priča slušaj ga.
Koliko god to i žene vole,vole i oni.Ne morate samo gledati u njega kao tele u šarena vrata i praviti se da ih slušate.Pazite na ono što govore.Razgovaraj s njim.Čak i ako ne znaš o temi trenutnog razgovora,recimo o nogometu,tenisu..,reci nešto tipa 'Vau sada mi se sviđa,iako ne znam ništa o tome..' Uz osmijeh,naravno.Najljepši koji imaš jer ne želiš da pomisli da je ispao glupo.
3.Budi svoja.
Ovo je najbolja 'flert caka' koja postoji u knjizi.Jednostavno ako se pravite da netko tko niste,to neće završiti dobro.Ne morate samo da mu se svidjeti reći da ne volite burek,ili nešto što on ne favoritizira.Tipa određeni sportski klub.Ako oni kaže da voli Real,ali vi Barcelonu ne morate to skrivati.To je stvar osobne prirode i to vas ne oblikuje kao osobu.Ako je dovoljno pametan,shvatit će.I dakako te male svađice oko toga koje završe poljubcem mogu biti slatke.
4.Ponašanje.
Mnogim dečkima je važno ponašanje.Osim toga utječe na prvi dojam,ako se budete ponašali kao budala u njegovom društvu tako ćete i ispasti.Ne pravi se glupa.Ako si pametna ne skrivaj to.Dečki vole pametne cure.Ne moraš govoriti da imaš sve loše ocjene samo zato što i on ima par.Nema potrebe za stvaranjem imidža 'loše djevojke' ako to nisi.Budi svoja!
Budi pristojna prema njemu i prema drugim u njegovu društvu.Kada ti netko kaže dobar dan uzvrati.Nemoj samo okrenuti glavom.Dečki vole cure koje poštuju druge ljude.
5.Smijeh
Mislim da je ovo najbolja stvar jer smijeh je nešto predivno.Odmah dobijete neki prirodni sjaj.Izgledate prelijepo.Ne morate imati glasan osmijeh,dovoljno je da se nasmiješite.Mislim da će vas više voljeti ako ste u duši nasmijana i vedra osoba,a ne usamljeni darker.
Kako da znam sviđam li mu se?!
Okej,za ovo svaka žena umire.Jer muškarci nisu tako 'otvorene knjige',ali ima toliko očitih znakova..
1.Kaže da mu se sviđate?-najočiglednije..
Malo je muškaraca koji će se odvažiti i iskreo vam reći svoje osjećaje.Prije će čekati da vam odjenom pukne u glavu.
Ukoliko vam ovo i kaže,male su šanse da vam laže.Samo je pitanje u koju je svrhu dao taj komentar.
Postavlja vam mnogo pitanja.
Ovo je znak da ga zanimate i želi znati više o vama.No zapamtite da nije s?vako pitanje znak da mu se sviđate.Možda samo želi nešto znati,potpuno nevino.Neka su praktična,a neka čisto iz pristojnosti.
Promijeni ponašanje u vašoj blizini.?
Dečki imaju neko svoje 'posebno ponašanje' u društvu.Čim se približite promijeni ga i pravi se cool.Ovo je očiti znak.Samo naprijed!
Pokušao je da te poljubi?
Mislim da se ovdje nema što objašnjavati;osim ako nije bio mrtav pijan.
Kompliment?
Ovo je kao znak koji viče 'Svđaš mi se!Sviđaš mi se! Osim toga muškarci ne daju komplimente svakome.
Dodiruje vas?
Čak i kada nema razlog? Može biti jednostavno da vam prisloni ruku na rame ili vas slučajno dodirne koljenom.I kada je potpuno neophodno? Sve što trebam reći jest loša gluma!
Pamti detalje?
Ovo je očigledan znak da želi nekakvu budućnost s vama.Te da će pokušati te sitnice spomenuti u nekom narednom razgovoru.Njegova je prvobitna želja da vas   impresionira i  pokaže da vas je slušao.
Još ima mnogo znakova poput:Želi da pleše s vama,raspituje se o vama,ne priča o ženama u vašem društvu,ne gleda na sat,otvara vam vrata...
I što sada?!
Kako da mu date do znanja da se i on vama sviđa? Zapravo je vrlo jednostavno:

1. Gledajte ga
Neka to bude malo duži pogled, i topao osmijeh. Pametnome dovoljno.

2. Dodirnite ga
Pazite da to ne bude vulgarno niti pretjerano. Izaberite trenutak. Neka to bude ovlaš. Inače biste mogli da ga uplašite.

3. Smijte se
Posebno njegovim forama!

4. Dajte mu kompliment
To mogu da budu i male stvari, poput kako vas je lijepo nasmijao, kako vam vrijeme leti, kako se lijepo obukao…

To je to za danas.Ispričavam se što nisam postavila u ponedjeljak,...
Nadam se da su vam neki od ovih savjeta i znakova pomogli da ih barem malo razumijete..
Do slijedećeg posta..


1 komentar:

  1. Blog ti je odličan i zanimljiv.Ovaj post si super odradila heh.Svrati do mene www.teenmusic.bloger.hr

    OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star