subota, kolovoza 05, 2017

Review Time: Balea Whitening Cream


Pozdrav drage moje!
Dobrodošle u još jedan post.
Danas vam donosim recenziju Baleine kreme za izbjeljivanje dlačica.



Kao tamnokosa djevojka,oduvijek se 'mučim' s tamnim dlačicama.Po bedrima i rukama mi nisu jako tamne,gotovo su neprimjetne jer sam dosta na suncu,a i ne znam,jednostavno me to ne smeta.No,uvijek su mi smetale dlačice na licu i štoviše one iznad usana.Mogu biti izvor velike nesigurnosti jer ipak podsjećaju na brkove,što nijedna žena ne želi ili ako želi,stvarno ih je malo.
Neke žene 'bježe' k depilaciji,neke s manjom tolerancijom na bol kupuju kreme za odstranjivanje dlačica,a neke pak kupuju kreme za izbjeljivanje.
Smatram da depilacija niše baš najbolja za kožu.Ipak doslovno skidaš jedan sloj kože,vrlo,vrlo tanak,ali sloj kože.
Također,dlačice imamo kako bi štitile našu kožu od ulaska bakterija,stoga ne mislim da je dobra ideja baš skroz iščupati korijen dlake i ostaviti kožu bez zaštite.Kreme za odstranjivanje me,naime,nikada nisu zanimale.Znam da je sve to kemija,ali one su valjda jedan opaki dio kemije i ne znam,čitajući recenzije,odbile su me.Stoga sam odabrala kremu za izbjeljivanje.
Ne uzimajte za zlo ako koristite kreme za uklanjanje dlačica ili ih pak depilirate-vaš je izbor i ako vam djeluje to je super!



O proizvodu

U relativno malom pakiranju nalaze se dvije bočice koje sadrže komponente potrebne za izradu kreme,jedna mala plastična posudica u kojoj će te napraviti kremu,jedan plastični štapić koji služi za miješanje i nanošenje kreme te jedan par zaštitnih rukavica.








1.Komponenta 1:Krema za izbjeljivanje(hidrogen-peroksid) čiji sastav možete pronaći OVDJE.

2.Komponenta 2:Aktivator čiji sastav možete pronaći OVDJE.




                                                    Kako se koristi       





Potrebno je pomiješati jednake količine komponente 1 i 2 u posudici kojoj dobijete.Meni recimo najbolje funkcionira da najprije stavim određenu količinu kreme za izbjeljivanje i onda to prekrijem s aktivatorom.Naravno,kada radim kremu koristim više nego što je u slikama s lijeve strane,ali ovo je bilo dovoljno za 'swatch' koji sam napravila na lijevoj ruci.
Nakon što ste izmjerili i stavili komponente u posudicu,potrebno je uzeti štapić kojeg također dobijete u pakiranju i dobro pomiješati obje kreme.Aktivator je skroz blago zelen pa ćete znati da je dobro promiješano kada sve postane jedna boja.Zatim,uzmete isti onaj štapić i nanesite sloj kreme gdje ćete izbjeljivati dlačice.Sloj treba biti jednak.Vrijeme koje vam je dozvoljeno za izbjeljivanje na licu odnosno tijelo navedeno je na pakiranju.


Rezultati



Ovo su moji siromašno uslikani rezultati.Uglavnom,krema je super fantastična,barem meni.Ukoliko ćete izbjeljivati dlačice iznad usana,morate držati na umu da neće odmah biti neprimjetne,nego će postepeno biti svjetlije.Također,dlake na rukama i bedrima,npr.,su nekako mekše od onih iznad usana pa su zato lakše za izbijeliti.Dakle,pripremite se da vam dlačice neće odmah biti neprimjetne.No,nemojte odustati,potrebno je postupak ponoviti nekoliko puta i doći ćete do željenih rezultata!





Savjeti i činjenice

  1. Peckanje pri izbjeljivanju je sasvim normalno i nekako ga morate ''pretrpiti'' kako biste izbijelile svoje dlačice.
  2. Na LICU 'dozvoljeno' vrijeme čekanja jest najviše 5 MINUTA,ne više,a na tijelu 10 MINUTA,opet ne više.
  3. Ako imate osjetljivu kožu sklonu iritacijama,a i općenito napravite malu količinu i stavite je na zapešće te isprobajte kako biste vidjele neke moguće alergije.
  4. Pogledajte sastav komponenata za koje sam vam ostavila linkove gore,ako ste upoznate sa stvarima na koje ste alergične možete ih pronaći gore i ne potrošiti novce na nešto što bi vam izazvalo alergijsku reakciju.Ne želite žuriti i imati crvene brčiće,zar ne ?
  5. Normalno je da u prvom korištenju ne dobijete željene rezultate.Potrebno je postupak ponoviti nekoliko puta.VRLO VAŽNO je da razmak između ponavljanja bude 72 SATA.
  6. Opet normalno je da vam koža također malo posvijetli nakon korištenja jer to je ipak hidrogen,odnosno jedna vrsta blajha.
  7. Nemojte koristiti blajh za kosu umjesto ovoga.Vrlo je lako pronaći ovaj proizvod,dostupan je u svakom dm-u,a postoje i varijante drugih proizvođača kao što su Čupko.
  8. Radite ovaj postupak prije spavanja jer napominjem,koža se također izbijeli,no to je sasvim normalno i do slijedećeg dana ode.
  9. Isperite hladnom vodom,nakon što je isteklo vrijeme te stavite obilan sloj kreme za hidrataciju,aloe vera gela itd.
  10. Vjerujem da se cijena kreće ispod dvadeset kuna,svoj sam platila između 15 i 16 kuna,no sve ovisi o dm-u.Najveća preporučena cijena je 3,2 eura,ali to je i dalje dosta jeftinije od Čupka.



Eto drage moje!To je sve za današnji post.Nadam se da vam je bio koristan i da će vam pomoći pri odluci ako je trebate donijeti.
Do slijedećeg posta,





Broj komentara: 27:

  1. Odlična recenzija, mislim da ću potražiti ovaj proizvod uskoro.. Divno si sve napisala i slike su prelepe <3 <3 <3

    Boomy's Place

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post, zaista! Baš si profesionalno odradila recenziju! Slike mi se takođe dopadaju. Učlanila sam se na tvoj blog, imaš moju podršku. :) ♥♥♥

    Pogledaj moj blog i učlani se ako želiš -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/common-white-girl-tag.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post,bas mi se dopada kako si napisala recenziju!

    Farmasi proizvodi->vjovana2.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivan post, draga. Nisam probalo ovaj proizvod ali nakon tvoje recenzije moraću.

    laAdda | 5 online sajtova za učenje stranih jezika

    OdgovoriIzbriši
  5. Bilo mi je više nego drago pročitati ovaj post. Takoder sam smedokosa i dlačice se primjete, i to vise ove na licu nego ikoje druge. I to mi užas! Zato mislim da cu potražiti te isprobati ovu kremu. Stvarno odličan post!


    Zapratila sam te
    http://teenorchild.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma znam!Baš je bezveze haha!Hvala ti Josipa! :)

      Izbriši
  6. Mnogo mi je drago što sam pronašla tvoj blog. Saveti su super i od velike koristi, retko gde sam viđala ovako opširne postove. Sve pohvale!

    Lifelover’s diary

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam videla ovaj proizvod ali Balea ubedljivo ima jako povoljne a odlicne stvari!
    Mnogo mi se dopada jer se kod njih mocu naci raznovrsni proizvodi za svaki tip koze i kose. :)
    Odlicna rezenzija, sigurno cu kupiti ovaj proizvod!

    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja imam sreću što sam svijetla tako da nemam problema s "brkovima", ali ovo će pomoći onima koji imaju 100% i još si sve lijepo napisala i ne sumnjam u Baleine proizvode. Sjajan post!:)❤

    sretnisanjar.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  9. Zanimljiv post, sviđa mi se. Za sada nemam problema sa tim dlačicama, ali ako imakada budem imala, svakako ću probati ovu kremu. ♥
    Uzvrati praćenje! :D

    Misseslandy

    OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star