petak, svibnja 01, 2015

Znakovi koji govore da mu se sviđaš ! #updatedversion

Hej :-)
Pa kao što sam obećala ranije evo današnjeg posta.Vidjet ću još hoću li stići postaviti drugi post danas..Samo da se zna ovo pišem nakon što sam pročitala puno sličnih članaka i iz osobnog iskustva.:-)



1.Smiješak je uvijek dobar znak.
Kada se radi o flertanju smiješak je gotovo sto posto znak da mu se sviđaš.Primijetiš li da ti se osmjehuje,velike su šanse da ti želi prići i razgovarati s tobom.Ukoliko ti ne prilazi odmah,a osmjehuje ti se,vjerojatno je previše sramežljiv da ti priđe.Zašto ne uzeti stvar u svoje ruke ? Priđi i ti njemu.Ipak i ja sam bila na ovom mjestu,ako si i ti sramežljiva,onda mu pogledaj u oči i nasmij mu se isto.One stvari koje svi radimo.Zovi ga očima ;-).
2.Is that a blush ?
Ukoliko se zarumeni dok netko spomene tvoje ime ili ga ti pitaš nešto(što nije neprijatno da se zarumeni) onda mu se sviđaš.Ovo je nešto što i djevojke rade,ali nas je puno lakše osramotiti pa se više i rumenimo.
3.Imaš nešto na ramenu.
Ovaj je trik valjda najstariji u knjizi.Jednostavno traži izgovor da te dodirne.Bilo to da te primi za ruku,makne kosu iz lica ili pak 'slučajno' dodirne ruke i naravno nemojmo zaboraviti kada vam se bedra dodiruju jer on sjedi jako blizu.Želi skrenuti tvoju pažnju na samog sebe i pod svaku cijenu razgovara s tobom.Pita te puno pitanja,ali samo neznalica odgovara na sva.
4.Ma jesu li to proširene zjenice ?
Okej,znanstvene studije pokazuju da nam se zjenice prošire kada vidimo osobu koju volimo ili koja nam se sviđa pa i nije baš neko veliko čudo da se isto dogodi i njemu kada ti uđeš u sobu ili razgovaraš s njime.Ipak ovo baš i nije lako vidjeti.Morala bi razgovarati s njime u četiri oka ili u svakom slučaju ponijeti dalekozor ? Ništa lakše!
5.Njegove obrve su podignute..?
Kada se nekome sviđa što vidi,on podiže obrve kako bi raširio oči.Ako su njegove obrve lagano podignute dok razgovarate znači da te sluša i razmišlja o onome što si rekla.
To je taj znak.
Osim ako mu nisi rekla nešto šokantno ili čudno pa je dignuo obrve,da..
Mačji kašalj! 
7.Sjedi s raširenim nogama.
Makar i ne znaju baš zašto,rade to jer ta poza otkriva njegove 'muške djelove' koji su najosjetljiviji dio njegovog tijela.Ova je poza potpuno riskantna i ranjiva što znači da ti se potpuno predaje (u oba smisla) i da te želi bolje upoznati.



Evo drage moje.Ovo su samo neki od mnogih znakova koji pokazuju da mu se sviđaš.No pazi!Neki mogu biti krivo protumačeni.Nemoj odmah navaljivati na njega budi svoja.Nemoj mu odmah padati u ruke,dečki vole dobru utrku.
Nadam se da sam vam barem malo pomogla s vašim ljubavnim problemima i dilemama.
Do slijedećeg posta..
Lots of love,Anita.
#goodvibes






Nema komentara:

Objavi komentar

Boucing Smiley Star