nedjelja, kolovoza 17, 2014

Kombinacije za školu

Hej :-)
Znači primijetila sam dosta ovakvih postova,ali u njima nisam našla ništa sebi korisno(bez uvrede) pa sam odlučila napraviti jednu svoju verziju.
Pokazat ću vam kombiniranje,što je najvažnije znati.Koje boje se slažu s kojima i slično.To će vas naučiti,a ne samo primjeri :'')
Krenimo.
Traperice-znači s trapericama ne možete pogriješiti.Bilo koja majica se slaže na traperice.U bilo kojoj boji.
Nemojte samo kombinirati duže majice tj. tunike jer tunike su predviđene za tajice.
              -na traperice možete nositi čizme,obične tenesice,balerinke,sandale,a da to predobro izgleda.Možete i štikle,ali to nije vezano za školu.
Evo par primjera kombinacija s trapericama:




Hlače u boji-nisu baš kao traperice,ovisno o njihovoj boji morate pariti odjeću.Recimo ako su hlače crvene ne možete staviti gore naračastu majicu jer to je previše.
Ali koji je trik kombiniranja hlača u boji i majica? Ja sam otkrila kako je bolje da uz tamnije boje kombinirate svijetle boje,a uz svijetle hlače tamnije majice.Toga se najbolje držati jer nećete pogriješiti.
Također ako su vam hlače tamnozelene nemojte gore staviti majicu istu nijanse.Ako već želite onda sparite s majicom par nijansa svjetlijom.
Na ovim kombinacijama zanemarite štikle.





Hlače s printovima-tu je posebno pravilo i ljudi često griješe kombiniranjem majica s printovima na hlače s printovima.Mislim to je jednostavno pogrešno.I tako izgleda.Tako da ako posjedujete hlače ili tajice s printom pažljivo kombinirajte!



Tajice-znači s tajicama ne možete pogriješiti.Zapravo možete.Nedavno viđam kako da tajice nose kratke majice..ček šta?Zar tajice nisu za duge majice tj. tunike? No dobro.Ja samo preporučam da na tajice nosite one duge i udobne majice :-)
Ako si kupujete tajice nabolje bi bilo da si kupite crne jer je to najbolje.Ako kupite neke u boji opet pazite s tim bojama! Što se tiče kombiniranja tajica u boji,vrijede pravila za hlače u boji.
Vjerojatno već znate i posjedujete tajice-traperice odnosno tajice koje izgledaju poput traperica..one su poput traperice tako da kombiniranje je isto kao i s trapericama.Možete obući kraku majicu i svejedno će izgledati super!
Što se tiče tajica s uzorcima,pravila vrijede kao i za hlače s uzorcima..













To je to za danas,slijedeći post nadam se ide sutra.
Nadam se da vam se ovaj post sviđa.
Book :)

Nema komentara:

Objavi komentar

Boucing Smiley Star