petak, kolovoza 15, 2014

Prištići;kako ih se riješiti?

Hej :-)
Znači danas vam donosim post za kojeg mislim da ćete se poistovijetiti s njime.
Ti prištići!Prije svega,moram reći da ja i nemam nekih problema s prištićima.Eventualno se pojavi jedan-dva u par mjeseci.I isto tako kraj nosa imam one skroz sitne i nevidljive.
Kladim se da ako ste ikada imali prištiće,barem ih jednom pokušali istisnuti!
NE! 
Istiskanjem prištića prljavim rukama samo potičete njihov rast.Vidite srž problema prištića jest nečistoća lica!
Kako biste lice održavali čistim nisu potrebne svakojake tekućine za ispranje lica,razne kreme i slično.Dovoljno je da ujutro i navečer operete lice vodom i sapunom.

Postoje i razni proizvodi za čišćenje lica.
Među najboljima su:
1. Biotherm Biosource Hydra-Mineral Cleanser
2. Clarins Cleansing Milk With Gentian mlijeko za mješovitu i masnu kožu
3. Clarins Gentle Foaming Cleanser - pjena za čišćenje
4. Clinique 3-Step Skin Care

5. Decléor Hydra- Radiance Smoothing Cleansing Mousse - pjena za čišćenje

Nisam sigurna za cijene,ali kod kupovanja raznih kozmetičkih proizvoda morate biti spremni potrošiti malo više novaca.

Zašto prištići uopće nastaju? Prištići nastaju,pojavljuju se zbog puberteta(kod neke djece),a najviše zbog nečistoće lica.Čak i osoba koja je odavno izašla iz puberteta može tu i tamo dobiti koji prištić kao upozorenje.


Imam ja jedan trik u rukavu! Kao 'sredstvo' za rješavanje prištića,ja sam otkrila kako kaladont nevjerojatno pomaže!Sve što trebate je uzeti malo na prst,nije važno koja marka,ali bilo bi dobro da nije voćne vrste,te aplicirajte malo na prištić te ostavite preko noći.Nemojte trljati niti stavljati nešto na prišt.Samo ostavite.Već nakon nekoliko ponovljenih postupaka vaš bi prišt trebao smanjiti svoju veličinu i učiniti vam lakšim njegovo prikrivanje.

Što se tiče svih onih skupih kremica za prišteve,ja ne preporučujem da ih kupujete jer bacate novac.Ne postoji potpuno rješenje za prištiće.Radije pustite da sami odu i ne nadražujte područje.
Sumnjam da itko ima savršeno lice,svatko ima svoje mane..bilo to prištići,akne,crvenilo,bore.Takvi ste kakvi ste i ne možete to promijeniti.Pa nadam se da ćete poslušati moj savjet i da ćete prestati istiskivati prištiće!!
Ne radite si ništa dobro.Prištići dolaze,ali isto tako i odlaze.
Nema komentara:

Objavi komentar

Boucing Smiley Star