nedjelja, travnja 10, 2016

Tag:The Liebster Award

Pozdrav ljudi !
Danas vam donosim jedan novi post,jedan novi tag.Inače iskreno,ne radim previše postove koji su vezani uz tagove ili slično,ali eto danas sam odlučila pošto me Nina s bloga Its Nina nominirala za 'The Liebster Award'.Hvala ti Nina ! Definitivno pogledajte njezin blog ! Što je to ? To je jedan tag kojeg pišu nominirane blogerice koje imaju manje od 200 članova da odgovore na postavljena pitanja.
Pa krenimo !

1.Zbog čega si počela pisati blog ?

Bilo je to vrijeme kada su svi počeli raditi blogove.Naime,ja sam to otkrila na Ask-u gdje sam već gotovo dvije godine i eto.Odlučila sam to napraviti jer mi je bilo 'fora',ali danas je to nešto što radim puno jače i bolje nego prije.Uključujem uglavnom svoje slike u postove i baziram se više na beauty teme,dok sam prije pisala o svemu i svačemu.Doslovno.2.Koja je tvoja motivacija pri učenju ?

Pa nemam neku baš sada motivaciju.Jednostavno znam da to moram naučiti kako bi dobila dobru ocjenu,mogla ići gledati TV ili raditi već nešto drugo.To mi je recimo neka motivacija.Što prije to krenem i naučim imat ću više slobodnog vremena i vremena za spavanje,vremena da budem na Internetu ili slično.3.Gdje se vidiš za deset godina ?

Nemam neke točne ciljeve.Ne znam ni što ću raditi sutra i volim živjeti na taj način.Stvar je da ne možete si isplanirati cijeli život.Idemo kud nas voda nosi i to je tako.Jedino nadam se da ću imati barem završenu srednju i ako Bog da fakultet. 

4.Make up proizvod za kojim svakodnevno posežeš je...?

Korektor definitivno.To je nešto što dosta volim i ja sam uvijek ona osoba koja ima podočnjake do poda.Ne toliko što ne spavam,već sam rođena s time.Tako da korektor je nešto što mi pomaže da ih 'posvijetlim' jer znaju biti dosta tamni.5.Da li imaš neku čudnu stvar koju svakodnevno radiš ?

Um,pa nemam sad baš neku čudnu naviku,jel.Dosta volim ležati u čudnim pozicijama koje ne izgledaju ljudski,ali ne mogu izdvojiti jednu stvar jer sve što ja radim je čudno i nenormalno.
Recimo jako volim oponašati životinjske zvukove tipa lavež psa ili glasanje neke ptice..


6.Kada si se zadnji put osramotila ?

Vjerojatno se sramotim svaki dan svojeg postojanja,ali uvijek to zaboravim.Sjećam se da sam na početku ove godine,znači doslovno prvi dan negdje treći sat sjela na stolicu i jednostavno pala jer je stolica imala čudno savinutu nogu,a ja sam to naravno vidjela..tek kad sam bila na podu.I naravno kad vidim sve one stare statuse na Fejsu dođe mi da se ošamarim dvjesto puta..


7.Koja je tvoja najdraža marka odjeće ?

Ne patim na marke.Nije mi bitno je li moja majica neka marka ili ne.To je svejedno majica.Kod odjeće mi to nije ni bitno.
Kod obuće recimo isto ne patim previše.Nije mi bitno jesu li moje tenesice marka ili ne,ali dosta volim Adidas,recimo one superstar su mi previše izlizane,ali Adidas Neo su prekrasne.8.Koje su tri stvari u tvojem ormaru bez kojih ne bi mogla ?

Pa nemam baš sad neku odjeću bez koje ne mogu,ali neizmjerno volim jedno sivo-bijelu majicu koju sam kupila u Kiku,jedne tajice koje su crne i imaju 'poderano' na koljenima i jedna crna vesta jer sam ja osoba koja usred zime voli nositi majice kratkih rukava.


9.Koje strane jezike bi htjela naučiti,a koje već poznaješ ?

Htjela bi definitivno naučiti talijanski,jer mi je to prekrasan jezik.Što ću i učiti kada krenem u jezičnu.I vjerojatno bi još htjela španjolski,ali njega čak i znam malo jer sam imala fazu u kojoj sam samo gledala njihove sapunice..Sviđa mi se jako i francuski,ali imam osjećaj da je jako težak.
Poznajem zasada samo engleski jezik koji mi je već osam godina odličan i to mi je glavni jezik.Mislim da ću i poslije jezične,ako Bog da ići i na fakultet stranih jezika.


10.Navedi svoja tri najdraža bloga ?

i
Ove dvije djevojke su mi najnajdraže blogerice.Nemam baš sad tri.Zapravo pratim dosta blogova,ali nisam željela da izdvajam neke posebno,dok ove stvarno obožavam.
Eto,ovo je moj tag post.Zapravo i prvi tag post ikad !
Hvala ti Nina,još jednom što si me nominirala.Ovo je stvarno zabavno.

Moja pitanja su:
1.Zašto si odlučila napraviti svoj blog i koliko ga dugo imaš ?
2.Shvaćaš li blogovanje kao nešto ozbiljno ili samo kao hobi ?
3.Kakve postove najviše voliš pisati ?
4.Pet najdražih blogera ?
5.Imaš li neki hobi ?
6.Što misliš kakva si osoba ?
7.Imaš li neki cilj u svojem životu ?
8.Što želiš raditi u svojem životu ?
9.Vjeruješ li da se sve događa s razlogom ?
10.Što je za tebe uspjeh ?Pravila Liebster tag-a su:
1.Zahvalite se osobi koja vas je nominirala i ostavite link njezinog/njegovog bloga.
2.Iskopirajte i prenesite nagradu na svojem blogu.
3.Nominiraj 5-10 blogova koji imaju manje od 200 članova.
4.Obavijestite ih o nagradi putem komentara.
5.Postavite 10 pitanja na koje nominirani trebaju odgovoriti.


Hvala vam na čitanju !
Do slijedećeg posta,Broj komentara: 10:

 1. Odličan post i lijepi odgovori! Sviđa mi se tvoj blog.♥
  Pogledaj moj blog pa ako ti se svidi učlani se. ☺♥
  -----> gabinesss.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Super post :D

  Pratim te, nadam se da ces uzvratiti :3 www.infashionchains.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Super post. Moji odgovori bi verovatno u 80% slučpajeva bili slični ali dobro :D


  Poseti moj blog ako želiš, nov je i zaista se trudim na njemu :) http://lifelover02.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 4. Super su ti odgovori, drago mi je da si odgovorila na pitanja. :D <3

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala na tagu.
  Uradila sam tag pa pogledaj http://behappyhappyend.blogspot.rs/2016/04/the-liebster-award-tag.html ♥

  OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star