ponedjeljak, svibnja 09, 2016

My Nail Care Routine And Current Favourite Nail Polishes

Pozdrav drage moje !
Danas(napokon) vam donosim jedan novi post.Ovaj je o mojoj nekoj 'rutini' za nokte,odnosno proizvodi koje koristim kada su moji nokti u dosta očajnom stanju više-manje.Također željela sam vam i uključiti nekoliko mojih trenutnih favorita što se tiče lakova za nokte.Ovo su sve proizvodi za koje ne jamčim da će vama pomoći,meni su pomogli,no svaki je tip nokta drugačiji.Kod takvih je stvari uglavnom važno probati jer je to jedini način na koji ćete naći proizvode koji vam odgovaraju.
No,ovi su proizvodi pomogli i mojoj sestri,majci i naravno meni,tako da mislim da bi trebali i vama pomoći.

Nail care routine

Eveline Cosmetics X-Treme Care Nail and Cuticle Balm

Prvo što koristim kada njegujem svoje nokte jeste ova Evelinova kremica,odnosno neki balzam za nokte i kutikulu.Proizvod je odličan i ono što me 'natjeralo' da ga počnem koristiti jest činjenica da predobro miriši #typicalme,ali nakon nekoliko korištenja primijetila sam da je mojim noktima podario sjaj i kožicu oko noktiju malo omekšao.Inače nisam sigurna za što uopće ovo je,ali pretpostavljam da vraća noktima sjaj i čvrstoću.To je nešto što stavim prije laka za nokte kako bih i dalje pomogla svojem noktu.To je balzam koji ima gustoću kreme,bijele je boje,ali kada se utrlja ne vidi se.Ne znam ni zapravo zašto,samo mi se činila kao dobra odluka da je stavim,znate ? Ne ? Okej,no stvarno vam preporučujem ovaj balzam ako niste fan onog laka kojeg lakirate prvi dan,drugi dan drugi sloj,a treći skinete jer ovo radi sasvim sličan posao kao i taj lak za nokte.Kupljen je u Dm-u,naravno, i koštao je oko tridesetak kuna,mislim da nije više.




Avon Nail Experts 5 in 1
Ovaj je lak sličan onome iz Evelina koji je također za pomaganje noktima.Ovaj je jedino,5 u 1 dok je onaj 8 u 1,ali odlučila sam ovog koristiti jer mi se onaj malo zgusnuo te ga nisam mogla uopće lijepo nanijeti.Mislila sam staviti unutra malo acetona da ga razrijedim,ali u čemu je onda poanta ?
Doduše morala bih reći da ovaj lak nema toliko gustoću kao lak više je poput nekog gustog ulja,nemojte me krivo shvatiti izgleda on kao lak kada se osuši,skida se kao lak,ali kada ga nanosim to je toliko jednostavno i dosta se brzo suši.Ja sam oduševljena s njime.Zasada još nisam primijetila neke značajne promjene jer sam ga tek počela koristiti prije nekoliko dana,ali koristila sam ga unatrag šest mjeseci sigurno i tada mi je opet bio fantastičan.
Koštao je oko dvadeset i pet kuna u Avonu,ali to je bilo za vrijeme neke akcije,no mislim da ga još uvijek ima,samo mislim da je više skuplji.
Ovo je zadnji proizvod kojeg vam imam za pokazati vezano za njegu nokta.Preporučujem vam da se ograničite na malo proizvoda jer vam se nokti inače previše naviknu i onda kasnije ne mogu bez toga.
Naravno,kada imam neku fazu i kada imam vremena i mira onda koristim maslinovo ulje koje je daleko bolje od svega što vam mogu nuditi za njegu noktiju.

Ebelin Aceton

Pretpostavljam da aceton nije baš dio njege noktiju jer on to najmanje i radi.No,ovaj aceton volim jer dosta brzo skine lak i tako mu ne puštam da previše ostane na noktu.Radije si kupite malo jači pa to na brzinu obrišite i gotovo,nego da kupite neki slabi pa to pet minuta maljate po noktu i ništa ne napravite.
Također primijetila sam da ovaj lak dosta lakše i brže skida šljokice što je kod mene veliki plus jer se ta mala gospoda ne daju s nokta.
Mislim da on ne košta više od petnaest kuna što je odlično i naravno kupljen je u Dm-u.


Random Blazinice

Također za skidanje laka koristim uvijek neke random kupljene blazinice.Tomu ne predajem previše pažnje jer to stvarno nije potrebno,svaka odlično napravi svoj posao.
Također kada ih recimo nemam,onda koristi vatu koja je odlična alternativa. 
Ne koštaju više od pet kuna.


Current Favourite Nail Polishes

Essence The Gel Finish Nail Polish in White

Ovaj je lak u dosta mojih prijašnjih postova i jednostavno nemam puno o njemu za reći što već nisam rekla.I dalje je odličan,nije se zgusnuo i nanosi se savršeno.
Favorit mi je zato što obožavam bijelu boju na noktima za vrijeme svakog godišnjeg doba i uvijek ću ga nositi.Baš vam lijepo istakne nokte zbog te boje i jednostavno je fantastičan !
Koštao je oko petnaestak kuna u Dm-u.
Gledala sam po bočici,nema neke određene nijanse,ali pretpostavljam da je ovo bijela.(xD)





Essence The Gel Finish Nail Polish in Nude

Također još jedan Essence-ov lak.Njihovi su lakovi stvarno odlični.Jeftini,a kvalitetni.Ovaj je neke nude boje i predobro izgleda na noktima,nešto neupadljivo,a opet se primijeti.Veliki bonus nude lakova jest činjenica da ga možete potpuno glupo nanijeti on će izgledati dobro i odlično se slaže s drugima bojama.Također je kupljen u Dm-u za ne više od petnaestak kuna.Ovdje na slici izgleda malo čudno,ali uživo je stvarno divan.Nisam mogla nikako uhvatiti dobar kut s fotoaparatom zbog metalik natpisa.


Moment Nail Polish Celeb Racion

Ovo je opet jedan divan i odličan lak.Boja je malo tamnija,ali svejedno predivna,Ima taj neki metalik odsjaj koji obožavam u plavim nijansama.Ovaj  je doslovno kupljen u Lonii i stvarno nisam požalila.
Kada nanesete prvi sloj,malo je proziran,ali kada stavite drugi onda je to to.Stvarno divna boja i nijansa,ali je definitivno taman lak kojeg je malo teže skinuti(kao i svaki drugi tamniji).
Koštao je oko desetak kuna,kupljen je prije malo manje od godinu dana,ali on se uopće nije zgusnuo niti imalo pokvario.


Moment Nail Polish in Cracking Yellow

Ovaj lak obožavam iz precizno jednog razloga..to je jedan od onih lakova,koji kada ih stavite na nokat,puca.I priča ovog laka je stvarno smiješna.Naime,moja ga je majka kupila u Lonii,također, i to posebice zbog te žute boje te naravno nije obraćala pažnju na ono što piše.Donijela je to doma,nalakirala si je jedan nokat i vidjela da lak puca.Ja sam došla točno u trenutku kada ga je htjela baciti u smeće jer je mislila da ne valja jer puca. *smijeh*
Lak je stvarno fantastičan i ja se čudnom čudim svaki put kada ga stavim i vidim da puca.To se sve dosta brzo dogodi i dosta se brzo osuši tako da je to veliki plus.
Opet,nije koštao više od deset kuna.






Dakle,to je sve za današnji post.
Nadam se da vam se svidio i da ćete probati nešto od proizvoda koje sam vam preporučila.Nokti vam nisu nešto komplicirano,samo ih pustite da rastu,lijepo ih oblikujte i pazite što radite da vam se ne oštete prejako.
Hvala na čitanju i do slijedećeg posta,





Broj komentara: 13:

  1. Super post i savjeti! Slike su predivne, također! :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi se sviđa post! A najviše mi se dopadaju lakovi :*!

    http://beautyempire789.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post, sviđa mi se kako pišeš :)
    Pratim te, nadam se da ćeš uzvratiti :)

    maya is back

    OdgovoriIzbriši
  4. Super post,prijavi se na moj blog,uzvracam .
    U toku je giveaway na mom blogu ,ako zelis mozes ucestvovati u njemu <3
    http://ami9fashion.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš ti je divna rutina, vidi se da brineš računa o tvojim noktima, ja ih nažalost ponekad zapostavim zbog lijenosti haha. Učlanila sam se u tvoj blog pa bi mi značilo ako uzvraatiš. u toku je giveaway na mom blogu.
    http://lillysecret.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komplimentu.
      Vjeruj i ja sam sama imala takvu rutinu lijenosti,ali jednostavno se moraš nekoliko puta 'natjerati' da ih uradiš i onda ti to postane druga priroda ! :)

      Izbriši
  6. Odličan post! Sviđaju mi se lakovi!
    Svakako posjeti moj blog,ako želiš možeš me zapratiti,uzvraćam!
    http://katyblogfirst.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  7. Divan post!Imamo iste lakove za nokte! <3Ako ti nije problme,uzvrati follow! <3

    anastasjastyles.blogsppot.ba <----------- novi post

    OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star