nedjelja, prosinca 07, 2014

Prvi poljubac !

Hej :-)
Danas ću vam se malo raspisati o temi koja muči mnoge tinejđerke.Prvi poljubac.Svi se brinu kako,na koji način,gdje ... ? Ja ću vam to malo skratiti i pobliže objasniti !
Prvi poljubac je kao i svašta drugo,prvi.Ja sada govorim za djevojke.Ne znači da vi morate voditi,pustite dečka da ima dominaciju.

Razliku između nježnog poljupca i strastvenog ugriza; umijeće strastvenog ljubljenja vještina je koju treba dobro naučiti u koliko želite znati kako se dobro ljubiti. Svi pokreti koji su uključeni u sam poljubac; spajanje usana, jezika i zuba uključuju 3 jako bitna čula - čulo okusa, čulo dodira i mirisa.
Poljubac spada u dio naše intime koji smo spremni u datom trenutku podijelili sa voljenom osobom. Usta su jedna od najosjetljivijih zona na našem tijelu jer su prožeta mnoštvom aktivnih živca. Tako da samo jedan poljubac može izazvati jako ugodne reakcije i razne snažne osjećaje.

#1
Dakle da pređemo na stvar - Kako se ljubiti!
Kako bi ste uživali u ljubljenju, nije neophodno da poljubac uvijek bude jako dubok. Ne treba se igrati speleologa, već je potrebno znati senzualno se poigravati sa jezikom partnera. Uzbudite partnera laganim dodirima jezika ili nježnim grickanjem u predjelu vrata i potiljka. Najčešće je potiljak samo usputna stanica do ušiju i usana, koji su jako osjetljivi dijelovi tijela. Na spomenutim mjestima nalaze se završetci živaca pa se ujedno smatraju i jakim erogenim zonama.
Kada dođete do partnerovih uški, tu si pustite mašti na volju;  grickajte ih, lagano sišite, lickajte…a on će se osjećati kao da mu struja prolazi kroz čitavo tijelo. Neka vaši poljupci iz onih nježnih i laganih postepeno postanu erotičniji i strastveniji! Nećemo spominjati eksploziju strasti koja će uslijediti ako uz to krenete ubrzano disati i govorili mu na uho nježne ili pomalo bezobrazne riječi.
Sada sa uški krenite pomalo prema licu, ljubeći mu obraze, nježno prelazeći usnama preko kapaka, do ruba usana, a onda se predajte njegovom jeziku. Prije strastvenog poljupca budite nježni. Dok su mu usne još zatvorene, nježno pređite jezikom po njegovim usnama i lagano ih otvarajući vašim jezikom. Ne žurite! Polagano zadovoljavajte tijelo uživajući u igri jezika i usana. Prepustite se i neka vas čula vode dalje¨!
#2
Pripazite! Ovi savjeti nisu pravila kojih se slijepo treba pridržavati i na vama je da ih prilagodite sebi i da pronađete način koji će se vama i vašem partneru najviše svidjeti. Premda je poželjno da tijekom svakog odnosa pomalo improvizirate i budete originalni, postoji nekoliko stvari koje vam ne bi trebalo pasti na pamet - ni po razno.
Prije nego što započnete sa seansom ljubljenja, provjerite svoj dah; on treba biti svjež stoga, ako se planirate ljubiti, izbjegavajte svu vrste hrane koja može dovesti do neugodna zadaha. Nemojte se žuriti! Neka pokreti vašeg jezika budu spoj čvrstoće i savitljivosti. Opustite se! Ako lučite previše pljuvačke, izbjegavajte je prenositi na partnera. Nikako se ne prepuštajte monotoniji i rutini. Ako se ne ljubite sa strašću, druga strana će to osjetiti i tu je kraj svakoj čaroliji. Ako još uvijek imate strašnu tremu jer se možda čak radi i o prvom poljupcu, ništa se ne brinite i znajte da, u konačnici, poljubac dat od srca ne može a da ne uspije!
Gore je opisano ljubljenje s jezikom,što za prvi poljubac,i ne mora biti.Jednostavno prislonite svoje usnice na njegove i uživajte ! Ja vam sada pišem samo neke savjete za koje sam vam,kao gore,rekla da ih se ne morate strogo pridržavati !

1 komentar:

  1. Jao super si uredila dizajn bloga,a i blog je super :)♥

    Posjeti moj ako želiš http://nikifashionn.blogspot.com/ ♥

    OdgovoriIzbriši

Boucing Smiley Star