ponedjeljak, prosinca 14, 2015

Holidays with #A 1/5 Christmas life hacks

Pozdrav ljudi !
Kao što vidite u naslovu,danas ću vam pokazati nekoliko trikova za ove blagdane i nadam se učiniti ih malo lakšima za vas.Ove trikove nisam ja izmislila niti polažem prava na njih i neke slike.
Eto to bi bilo to za uvod,neću previše odugovlačiti pa krenimo !1.Koristi spajalicu kako bi lakše pronašla kraj ljepljive trake.
Nema više grebanja noktiju po ljepljivoj traci.Jednostavno je.Odlijepiš malo trake,uzmeš spajalicu,staviš je na traku i zalijepiš.Također umjesto spajalice možeš koristiti neki kartonski komadić,kartice za obilježavanje stranica u knjigama,bilo što.
Također,možeš i jednostavno savinuti komadić trake prema dolje i to je to.


2.Koristi kaladont kako bi vrlo lako skinula smolu s prstiju.
Ukoliko za Božić kupujete živo odnosno pravo drvo,sigurno će ti ostati smole na prstima.Borovi su jednostavno takvi.Ono što moraš učiniti jest uzeti malo kaladonta,protrljati gdje imaš smole i isprati vodom.

3.Uslikaj svoj hladnjak prije nego što ideš kupovati namirnice za božićne kolače.
Podnaslov sve govori,lakše je to napraviti nego rovati po hladnjaku kako bi našla što nemaš i što ti je potrebno.Ista stvar može biti sa šminkom,ili ako ideš kupovati neke stvari za školu.

4.Koristi stare kartone od jaja za pohranu manjih ornamenta za bor.
Ukoliko u svojoj sobi imaš malen bor ili samo kitite malen bor,znaš da se njegovi ukrasi vrlo lako zagube.Također postoje i oni 'srednje' veličine.Jednostavno ih pohraniš u stare kutije od jaja i nećeš ih tako brzo zagubiti.I tako čuvaš i prostor !

5.Stavi sladoled u zip-lock vrećicu kako bi spriječila da postane jako tvrd.
Iako je zima ja ne prestajem jesti sladoled.Iako postoji zimski sladoled koji je kremast,ali kada ga otvoriš i onda spremiš u zamrzivač on će otvrdnuti.Stavljanjem u ovakvu vrećicu to se sprečava.Ne znam kako,niti zašto,ali djeluje.


6.Koristi lak sa šljokicama kako bi obične ornamente pretvorila u zabavnije !
Vrlo je jednostavno,uzmeš bezbojan lak sa šljokicama i prelakiraš gdje želiš da ima šljokice.Ja kada sam uslikala nije se baš dobro vidjelo,ali upalilo je.Također probala sam koristeći jedan bezbojan lak s nekakvim točkicama u njemu i to izgleda još bolje ! 
Ispričavam se što su slike mutne,kamera mi se nije htjela fokusirati zbog ornamenta.

7.Koristi rolu od wc-papira kako bi spriječila odmatanje papir za zamatanje.
Opet,skroz je jednostavno.Uzmeš rolu wc-papira i izrežeš jednu traku po visini i jednostavno staviš na svoj ukrasni papir i on se ne bude odmotao.

Također možeš i izrezati traku nekog savitljivog karton i omotati oko papira za zamatanje i učvrstiti ljepljivom trakom.
Ukoliko imaš puno papira za zamatanje možeš ih pohraniti u kutiji od vina.

Ili u košu za smeće.Samo nemoj u njega bacati smeće.


8.Koristi vješalica za odjeću kako ti se lampice za bor ne bi zapetljale.
Nakon što skineš lampice ili ih jednostavno želiš sada omotati kako bi si pomogla za Božić uzmi 'afinger' kako mi to zovemo i omotaj lampice.Također možeš koristiti i komad kartona.

9.Koristi stare boce od majoneze,kečapa itd. za ukrašavanje kolača/torti.
Uzmeš znači te stare boce,napuniš ih šlagom ili čime već ukrašavaš i sve će biti puno lakše.Ovo je naravno pogodno kad nemaš one nastavke za ukrašavanje.

10.Omotaj lampice po svojem drvetu u ovim smjerovima za profesionalniji izgled.

11.Koristi ono zeleno šljokičasto čudo i omotaj oko svojeg drveta kako bi ono izgledalo bujnije.


12.Koristi upute na slici kako bi napravila mašnu za svoj poklon ukoliko si ju zaboravila ili ne želiš kupiti.

13.Koristi kutiju u kojoj si dobila poklon za bacanje papira za zamatanje i ostalog smeća.

Eto,to bi bili svi life-hacks,koje sam ja izdvojila kao korisne.Ima ih još to je sigurno.Nadam se da su vam ovi trikovi pomogli.
Do slijedećeg posta,Nema komentara:

Objavi komentar

Boucing Smiley Star